Тамак-аш
Тамак-аш
Тамак-аш продукталары
Тамактануу режими
Ашкана идиш аяктары жана аны ылайыкташтыруу
Тамак-аш продукталарын кышка даярдоо
Тамак-аш жана аны бышыруу
- Азу
- Азык концентраты
- Айран
- Ак май
- Акшак
- Алма
- Алмурут
- Ананас
- Анар
- Анжир
- Антрекот
- Апельсин
- Арахис
- Ацидофилин
- Ачык суу
- Ачык суу кислотасы
- Ачыткы
- Аш кызылча
- Ашкабак
- Ашкөк
- Ашлямфу
- Бадыраң
- Баклажан
© Үй тиричилигинин кыскача энциклопедиясы, Фрунзе, КСЭ, 1989 ж.